maandag 11 juni 2012

Kruisbestuiving!

Image de Julie-print op Mirjam Zwolsman-tas!

Mirjam Zwolsman voegde alweer enige maanden geleden een nieuwe tas toe aan haar tassenfamilie: de BonBonBag. Een klein, handzaam tasje, zusje van de grotere beugeltas. (die OOK al in mijn bezit is, want hoeveel tassen kan een vrouw hebben?) En wat de naam al voorspelt, het is een snoepje! Hieronder staan ze in zoete, zomerse kleuren te wachten op een nieuwe eigenaar.Afgelopen week is er zo'n BonBonBag gemaakt door Mirjam met leer wat ik heb bedrukt.  Het is een twee kleurendruk met vliegende raven, regenbuien, hartjes in roze-rood met  groene bladeren en wolkjes en twee verstopte konijntjes in fris-groen. Samen kozen we de anderen kleuren leer bij de print, en het resultaat van deze samenwerking maakt me zooo blij:


(BonBonBag van Mirjam Zwolsman met print op voorzijde van Image de Julie)

Mirjam blogde er afgelopen week ook al over, en wel HIER.
(Achterzijde-zijkant van de tas, en close-up van voorzijde)(links: bij binnenkomst in Mirjams winkel-atelier ruik je het direct: de lekkere geur van echt leer. rechts: de beugeltas, grote zus van BonBonBag)

Last but not least:
Wat ook een vrij recent model is (en ja, deze heb ik denk ik ook ECHT nodig) zijn de werktassen. Ik zou er bijna een 'serieuze' kantoorbaan voor willen hebben.. Deze tassen zijn stoer, zakelijk, netjes en ontzettend handig (oja, niet vergeten: en MOOI!)  Laptop mee? A4-map? Flesje water, boek en iPad? Deze werktas is er in verschillende formaten en kleurstellingen. 'zakelijk' hoeft niet langer synoniem te zijn van 'saai'...


5 opmerkingen: