zaterdag 23 maart 2013

OndertussenAfgelopen week speelde ik in een echt theater samen met Judith en Irene. Hieronder lees je meer over de voorstelling:

Irene Laros (poppenspeelster), Julie van Zessen (Illustrator) en Judith Boot (beeldend kunstenaar) werkten twee jaar geleden voor het eerst samen tijdens de cultuurnacht. Zij vonden dit zo'n succes dat ze besloten een traditie te starten en elk jaar een gezamenlijk project te initiëren. Belangrijk doel bij de projecten is het onderzoeken van en werken met andere disciplines dan waar de dames normaliter mee bezig zijn. Afgelopen jaar heeft het drietal gekozen voor het medium film met als eindresultaat de stomme (maar o zo leuke) film "ondertussen". Een geslaagde multidisciplinaire samenwerking met als basis een hoop lol!
Irenelaros.nl
imagedejulie.com
Judithboot.nl

 


Het is een kleine voorstelling waarbij we live geluidseffecten en geluiden maken bij een stomme zwart wit film (maar dan leuk). Natuurlijk zijn we in te huren! Stuur me een mailtje als we je evenement kunnen verfraaien met onze aanwezigheid! Met gratis popcorn, haha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten